Свинина із пряною скоринкою
- Свинина (безкісткова) 800 г
- Петрушка 2 пуч.
- Цибуля зелена 3 пуч.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Перець чорний мелений 0.25 ч.л.
Духовку нагріти до 200°С. Вийняти грати.
Петрушку вимити, обтрусити від крапель і порубати. Зробити пюре із петрушки, гірчиці, олії та меленого чорного перцю.
М'ясо вимити, обсушити і намазати пюре.
Зелену цибулю вимити й нарізати.
У плівку для смаження покласти 2/3 зеленої цибулі, зверху м'ясо і закріпити плівку затиском. Верхній шар плівки надрізати ножицями, покласти на холодні грати і поставити у розігріту духовку. Смажити близько 50 хв. Печеню залишити ще на 15 хв у вимкненій духовці. Печеню дістати із плівки, нарізати і викласти на тарілку із рештою зеленої цибулі. На гарнір подати відварену картоплю, посипану рубаною петрушкою.
Вкусные рецепты для похудения - мясные салаты рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию - кекс з яблуками рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Выпечка, рецепты с фото. Выпечка рецепты с фото.
Салат с языка рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты с мидиями с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Майонез своими руками в блендереРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter