Свинина із пряною скоринкою

ДРУГІ СТРАВИ
610 Свинина із пряною скоринкою
Фото - Свинина із пряною скоринкою
інгредієнти:
  • Свинина (безкісткова) 800 г
  • Петрушка 2 пуч.
  • Цибуля зелена 3 пуч.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Гірчиця 3 ст.л.
  • Перець чорний мелений 0.25 ч.л.

Духовку нагріти до 200°С. Вийняти грати.

Петрушку вимити, обтрусити від крапель і порубати. Зробити пюре із петрушки, гірчиці, олії та меленого чорного перцю.

М'ясо вимити, обсушити і намазати пюре.

Зелену цибулю вимити й нарізати.

У плівку для смаження покласти 2/3 зеленої цибулі, зверху м'ясо і закріпити плівку затиском. Верхній шар плівки надрізати ножицями, покласти на холодні грати і поставити у розігріту духовку. Смажити близько 50 хв. Печеню залишити ще на 15 хв у вимкненій духовці. Печеню дістати із плівки, нарізати і викласти на тарілку із рештою зеленої цибулі. На гарнір подати відварену картоплю, посипану рубаною петрушкою.

Вкусные рецепты для похудения - мясные салаты рецепты.

Поможем выйти замуж в Германию - кекс з яблуками рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Выпечка, рецепты с фото. Выпечка рецепты с фото.

Салат с языка рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты с мидиями с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Майонез своими руками в блендереРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр