Свинина із помідорами та каперсами
625
інгредієнти:
- Свинина 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Каперси (мариновані) 4 ч.л.
- Вино біле сухе 80 мл
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції (хмелі-сунелі)
Цибулю дрібно нарізати і спасерувати до напівпрозорого стану.
Додати у сковороду м'ясо, нарізане невеликими кубиками, і обсмажити з усіх боків хвилин п'ять.
Потім влити вино, додати спеції і залишити під кришкою доки рідина майже випарується.
Додати дрібно нарізаний помідор і каперси, перемішати, тушкувати під кришкою хвилини три (доки помідор стане зовсім м'яким).
Купить оболочку для изготовления - приготовление домашней мясной колбасы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі