Свинина із печерицями
- Свинина 1 кг
- Печериці (різані, консервовані) 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець чорний мелений
- Сметана 200 мл
Свинину порізати невеликими шматочками. Цибулю розрізати на дві частини, кожну половинку ще на 2-3 і тоненько порізати. Із грибів злити рідину.
Потім викласти у каструлю шарами м'ясо, цибулю, гриби (кожен шар трохи посолити і поперчити), повторити шари кілька разів.
Залити водою і варити до готовності м'яса, потім додати сметану, тушкувати ще хвилин 10, періодично помішуючи.
Подавати із картопляним пюре.
Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Классичкский рецепт Украинский борщ. Рецепт приготовления Украинского борща с галушками.
recepti.biz Выпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Фотобанк Фотодженика - кулинарные рецепты с фотографиями. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Приготовление блюд из яиц. Способ приготовления блюда из яиц одно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter