Свинина із овочами по-китайськи
- Свинина (карбонад) 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Соус томатний 1 ст.л.
М'ясо помити, обсушити, нарізати тонкими смужками, обсмажити на олії близько 5 хвилин. Відкинути на тарілку. Нарізати тонкими смужками моркву, перець, цибулю. Обсмажити на сковороді спочатку моркву, додати нарізаний перець, цибулю. Все обсмажити дуже швидко, близько 5 хвилин. Додати в овочі смажене м'ясо. Додати томатний соус. Розвести крохмаль у 100 мл води, залити в овочі із м'ясом, додати соєвий соус, червоний перець, сіль, вичавити часник і тушкувати щe 10 хвилин.
Салат с копченым мясом рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для хлебопечки, вкусно - выпечка на новый год с фото.
Открыть кулинарный сайт. Кулинарный сайт с фотографиями.
Директор кульков. Сергей кульков силовое троеборье.
http://recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter