Свинина із овочами
587
інгредієнти:
- Свинина 400 г
- Кабачок 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Помідор (томатний сік або томатна паста) 2 шт.
- Спеції (сіль)
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.
Нарізати кубиками м'ясо, додати до цибулі і смажити на сильному вогні хвилин 5-7.
Овочі нарізати на не дуже дрібні шматочки.
Покласти м'ясо у качатницю чи глибоку каструлю, туди ж овочі.
Подрібнити у блендері помідори. Залити цим соком овочі із м'ясом, посолити, поперчити і перемішати.
Додати розчавлений часник.
Тушкувати під закритою кришкою хвилин 40.
Салат кучками с мясомРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Купить кондитерку: пирог в разъемной форме. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кофейный кекс рецепт.
Рецепт пасхиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі