Свинина із маслюками
647
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Цибуля 4 шт.
- Морква 3 шт.
- Гриби 250 г
- Сметана 1 скл.
- Сіль
- Приправа (суха суміш із кропу, петрушки, естрагону, базиліка, майорану)
- Карі
Розігріти жаровню, налити олію. Укинути цибулю, нарізану півкільцями і гриби нарізані кубиками. Смажити на сильному вогні 1,5-2 хвилини помішуючи. Додати свинину. Смажити усe хвилин п'ять, помішуючи. Моркву можна натерти, можна нарізати кружечками, соломкою, кубиками. Додати моркву. Злегка обсмажити. Потім додати сметану, ретельно перемішати. Одну хвилину смажити, потім долити бульйон або воду - щоб закривала м'ясо на палець. Додати сіль, перець, приправи. Зробити повільний вогонь, тушкувати 40 хвилин. На гарнір товчена картопля, гречка або макарони.
Рецепты выпечки: рецепты тортов без выпечки. Как приготовить вкусный шашлык.
Крем для торта для украшенияКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі