Свинина із манговим рагу

ДРУГІ СТРАВИ
679 Свинина із манговим рагу
Фото - Свинина із манговим рагу
інгредієнти:
  • Свинина (порційні шматки) 5 шт.
  • Манго 1 шт.
  • Помідори черрі 5 шт.
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сік лимонний
  • Соус (томатний "Барбекю")
  • Сир твердий
  • Сіль
  • Суміш перців
  • Зелень
  • Масло топлене
  • Приправа (для м´яса)

Цибулю  і манго почистити і разом із солодким перцем нарізати дрібно кубиками. На топленому маслі обсмажити цибулю. Додати солодкий перець, манго. Додати томатний соус, вичавити сік лимона, посипати зеленню. Перемішати, підлити трохи окропу і помішуючи, протушкувати. Черрі нарізати на 4 частини і перемішати з овочами. Посолити. Охолодити. Перемішати із половиною тертого сиру.

Підготовлену свинячу шийку нарізати на шматки, промокнути паперовим рушником. Відбити з двох сторін. Приправити сіллю, перцем і приправою для м'яса.

Форму для запікання злегка змастити олією, викласти відбивні. Поставити в розігріту духовку хвилин на 20. Форму вийняти.

На кожен шматок рівномірно покласти мангове рагу. Посипати сиром і поставити запікатися ще хвилин на 25 -30. 

Замість манго можна брати консервовані персики, абрикоси, папайю, ананас - нарізати дрібними кубиками. Замість окропу в рагу підлити трохи соку із компоту.

Организация мясных фуршетов: мясные блюда для фуршета. Кафе-Бар на Бауманской! Акции.

Выпечка домашнего хлеба рецептыВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты для хлебопечки, вкусно: печень рецепт. Формы для создания печенья.

Рецепты с филе курицы с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торт спартак.

Крещатый Яр торт видеоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Пирог со шпинатом и щавелем. Рецепт турецкие пироги со шпинатом гезданэ.

Кулинарный сайт с фотографиями. Сайт кулинарный поединок нтв.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter