Свинина із квасолею
- Свинина (нежирна) 500 г
- Квасоля стручкова 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Кунжут 3 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Олія рослинна
- Оцет рисовий 2 ст.л.
- Перець чорний
Зі шматочка нежирної свинини ретельно зрізати усі плівочки і жирок.
Нарізати тоненькими довгими смужками.
Відправити на сковорідку із розігрітою олією і обсмажити до готовності (м'ясо не солити).
Відварити у невеликій кількості води стручкову квасолю.
Нарізати цибулю шматочками і обсмажити до золотистого кольору.
З'єднати м'ясо, квасолю, цибулю, роздавлений часник, кунжут, поперчити і додати соєвий соус та рисовий оцет. Дати трохи постояти і просочитися ароматами.
Можна подавати із рисовою локшиною.
Осетинские пироги на заказ: салат ласточкино гнездо фото. Диета: рецепты для похудения.
Моем руки правильно: салати на швидку руку. Заземление своими руками.
Рецепты выпечки на рождествоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов из моркови. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter