Свинина із корейською морквою
- Свинина (філе) 500 г
- Молоко 500 мл
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква (корейська) 50 г
- Сир твердий 100 г
- Майонез 100 г
- Кінза 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Оливки (зелені без кісточок) 12 шт.
- Сіль
- Перець
Свинину нарізати скибочками завтовшки 1 см, відбити, залити молоком, додати подрібнений часник, сіль і перець. Витримати 2 години.
Цибулю очистити і нарізати півкільцями, обсмажити на олії.
Підготувати корейську моркву.
Дрібно нарізати кінзу, кріп і оливки.
Натерти сир.
Свинину обсушити на паперових рушниках, обсмажити на великому вогні майже по 3 хвилини із кожного боку на олії. Викласти на змащене олією деко.
Додати цибулю.
Додати корейську моркву.
Додати натертий на дрібній тертці сир.
Додати кінзу, потім кріп.
Додати оливки.
Знову додати сир.
Помалювати майонезом. Поставити запікатися у духовку при 190°С 20-25 хвилин.
Прикрасити.
Рецепты салатов на любой вкус: буряк салат рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить летний салат - новые рецепты салатов с фотографиями. Новые салаты.
Кокосовые кексы рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты
Как приготовить вкусный шашлык: блюда из картофельного пюре в духовке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter