Свинина із картопляними галушками
- Свинина 500 г
- Перець солодкий (червоний) 1 шт.
- Броколі 150 г
- Капуста брюссельська 150 г
- Картопля 500 г
- Яйце 4 шт.
- Борошно 100 г
- Масло вершкове 80 г
- Вершки 250 г
- Сир твердий 100 г
- Вино біле 150 мл
- Розмарин
- Кориця
- Олія рослинна
Свинину нарізати невеликими скибочками і замочити в білому вині і розмарині на 1 годину.
Броколі розділити на суцвіття і відварити протягом 10 хв у підсоленій воді.
Качанчики брюссельської капусти відварити 7-8 хвилин.
Вимитий перець спекти на грилі або на сухій сковороді до обвуглювання шкірки. Залишити на кілька хвилин у посудині під кришкою, тоді шкірка легко знімається. Очистити.
Обсмажити м'ясо з усіх боків на сильному вогні в рослинній олії.
Картоплю зварити в підсоленій воді. Трохи обсушити і гарячою протерти через сито.
Додати 3 сирих жовтки і поставити на дуже слабкий вогонь до загустіння, на забуваючи постійно помішувати.
Дати масі охолонути і викласти шаром на посипану борошном дошку або на силіконовий килимок. Добре розрівняти, змастити поверхню вершковим маслом і посипати корицею.
Обережно згорнути рулетом.
Нарізати рулет кружечками завтовшки 1 см, занурити кожен у збиті яйця, запанірувати в борошні і обсмажити на олії з обох сторін.
На дно горщика викласти свинину.
Зверху шар броколі та брюссельської капусти.
Далі солодкий перець, розрізаний на чотири частини.
Зверху укласти підсмажені галушки.
Залити киплячими вершками і посипати тертим сиром.
Накрити кришкою і запікати в духовці при 180°С близько 40 хвилин.
Як варити уху вдомаяк варити уху
Мясные салаты рецепты с фотографиямиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Готовим со вкусом: кулинария блюда из печени.
Слоеный пирог со шпинатом рецептРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter