Свинина із кабачками та помідорами у соусі
- Свинина
- Помідор 1 шт.
- Кабачок 0.5 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Цукор
- Олія рослинна
- Спеції (сушена овочева суміш, хмелі-сунелі, базилік, чорний перець горошком)
М'ясо порізати шматками, злегка обсмажити.
До м'яса додати порізаний помідор, злегка обсмажити.
Кабачок почистити, видалити насіння, нарізати кубиками, додати до м'яса і обсмажити на сильному вогні.
М'ясо залити водою, щоб покривало м'ясо.
Додати спеції (сушена овочева суміш, хмелі-сунелі, базилік, чорний перець горошком), посолити.
Тушкувати, доки свинина не стане м'якою.
Борошно розвести у невеликій кількості води, додати у м'ясо для загустіння соусу.
Готове м'ясо вимкнути і додати рубаний часник.
recepti.biz.ua рецепт салата с жареными грибами
http://recepti.biz.uaСтолы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене
Рецепты Приготовления: салати з курячим мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.ua рецепты французской кухни
Осетинские пироги Три Пирога: пирог песочный с яблоками.
Ищете рецепты детских блюд? Узнай - рецепты вкусных салатов. Мультиварка Philips.
Шарм-эль-Шейх отдых: новогодние праздничные блюда. Рецепты Приготовления.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter