Свинина із хрусткою скоринкою
610
інгредієнти:
- Свинина (карбонад) 500 г
- Олія рослинна
- Борошно
- Крохмаль
- Яйце
- Сухарі панірувальні
- Сіль
Свинину нарізати тонкими пластинами. Сковороду нагріти, налити олію. Приготувати три тарілки. Перша - суміш борошна і крохмалю. Друга - збите із сіллю яйце. Третя - панірувальні сухарі. Обваляти свинину у суміші борошна і крохмалю, умочити у яйце, обваляти у сухарях, занурити у розпечену олію, обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки.
Мультиварки для выпечки: пирог песочный с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
Рецепт необычного вкусного доступного салата. Вкусные салаты приготовление рецепты.
Кульков адольф петрович http://recepti.biz.ua
Салаты рецепты фото http://recepti.biz.ua
Медовик рецепт простой видеоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі