Свинина із чорносливом
- Свинина 800 г
- Чорнослив (без кісточок) 100 г
- Коньяк 50 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна 30 мл
- Сіль
- Перець чорний
Підготовлену свинину нарізати середніми шматочками і обсмажити на олії.
Коли рідина із м'яса випарується, додати до свинини ріпчасту цибулю півкільцями.
Залити чорнослив без кісточок окропом і залишити хвилин на 15-20.
Коли м'ясо підрум'яниться разом із цибулею, викласти його у неглибоку ємність, посолити, поперчити і додати кип'яченої води приблизно 3/4 від загального обсягу. Довести до кипіння і тушкувати під кришкою майже до готовності.
За 20-30 хв до готовності м'яса додати розрізаний уздовж і попередньо замочений чорнослив і 50-70 мл коньяку.
За 5 хвилин до готовності додати рубаний часник.
Подати свинину із картопляним пюре.
Рецепт салат царская охота с языком. Рецепт салата тещин язык.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с буряком. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Вкусные рецепты с фото: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Классические и авторские рецепты.
Всегда круглосуточно. Мечта: салаты вкусные рецепты. Вкусные рецепты для похудения.
Салаты из свежих шампиньонов recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter