Свинина із червоною смородиною
- Свинина 800 г
- Оцет (рисовий) 5 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Лимон 0.5 шт.
- Лист виноградний 7 шт.
- Смородина червона 3 ст.л.
Свинину нарізати невеликими шматочками.
Маринад: сіль, рисовий оцет, цукор, вичавити половинку лимона, перець. Ретельно перемішати. Залити маринадом м'ясо і залишити на 30 хвилин.
Потім м'ясо добре віджати і смажити на змащеній олією розпеченій сковорідці. М'ясо дає сік, його випарити.
Смажити до золотистої скоринки.
На чисту сковорідку викласти листя винограду, зверху обсмажене м'ясо, смородину і трохи води (1/3 склянки) і тушкувати хвилин 5 на сильному вогні.
Французские салаты рецепты с фотоПитомник французских бульдогов
Рецепты Холодных закусок в картинкахУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Домашняя кухня - кулинарные рецепты блюд с фотографиями. Кулинарные рецепты фотографиями.
ТутРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter