Свинина із базиліком по-італійськи
- Свинина (філе) 1.5 кг
- Яйце 4 шт.
- Перець болгарський (червоний) 2 шт.
- Сир твердий 200 г
- Часник 3 зуб.
- Борошно 2 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Базилік (гілочка) 2 шт.
Свинину нарізати порційними шматочками упоперек волокна.
Кляр.
Яйця змішати із борошном, томатом, посолити і збити.
Додати часник.
Базилік нарізати якомога дрібніше.
Вмішати у кляр.
Залити м'ясо, залишити на годину-дві-три.
Обсмажити швидко, тільки щоб яйце зчепилося (так м'ясний сік у середині залишиться).
Викласти на деко із фольгою.
Покрити перцем і сиром.
Запікати хвилин 40-50.
Сайты кулинарных рецептов. Кулинарный сайт ирины крутовой.
Рецепт салата с фетойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарная энциклопедия
recepti.biz Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: кокосовые кексы рецепт.
Куриный шашлык, как в ресторане: шашлык из куриных сердец. Готовим со вкусом.
Рыба на пару рецепт. Рецепты приготовления рыбы на пару.
Домашний майонез http://recepti.biz.ua
Сайт кулинарныйКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter