Свинина із бататом
649
інгредієнти:
- Свинина (стейк) 2 шт.
- Батат 4 шт.
- Гриби печериці свіжі 200 г
- Часник 4 зуб.
- Соус теріякі 4 ч.л.
- Вода 0.5 скл.
Стейк розрізати на кубики, батат нарізати кружечками, гриби пластинками.
Обсмажувати свинину у каструльці 2 хв, покласти батат шаром і зверху гриби.
Налити теріякі, вичавити увесь часник, налити півсклянки води. Закрити кришкою і тушкувати 20 хвилин.
Солити і перчити кожен шар. Можна також додати сумсум.
Рецепт салат охотничий. Рецепт охотничий салат ветчина перец.
Вкусные рецепты для похудения - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Студия творческого развития - оладьи как в детском саду. Частный Монтессори детский сад.
ТутКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт ужина на скорую руку.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі