Свинина із апельсинами "Останній дзвоник"

ДРУГІ СТРАВИ
617 Свинина із апельсинами "Останній дзвоник"
Фото - Свинина із апельсинами
інгредієнти:
  • Корейка свиняча 400 г
  • Апельсин 2 шт.
  • Горіхи волоські 100 г
  • Сіль
  • Перець чорний (горошком)
  • Лист лавровий 4 шт.
  • Майоран (сушений)
  • Помідор 1 шт.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Вода 1.5 скл.

Свинина з апельсинами

Свинина з апельсинами Від одного апельсина відрізати невеликі шматочки шкірки. Зробити у м'ясі невеликі розрізи і вставити їх туди.

фото Свинина з апельсинами Перев'язати м'ясо ниткою.

Свинина з апельсинами Обсмажити на 2 ст. л. оливкової олії до рум'яної скоринки.

Свинина з апельсинами Налити воду і тушкувати. Натерти цедру одного апельсина.

Свинина з апельсинами Відправити її до м'яса, додати сіль, перець, майоран, лавровий лист. Тушкувати м'ясо протягом години на повільному вогні.

Свинина з апельсинами Із одного апельсина повністю зрізати шкірку.

Свинина з апельсинами Вирізати з нього часточки.

Свинина з апельсинами Обсмажити їх на олії, що залишилася.

Свинина з апельсинами Другий апельсин також очистити і нарізати соломкою.

Свинина з апельсинами Викласти із цієї "соломки" дзвінок.

Свинина з апельсинами Прикрасити його волоськими горіхами.

Свинина з апельсинами Помідор нарізати соломкою і також використати для прикраси дзвінка.

Свинина з апельсинами Коли м'ясо готове, зняти з нього нитку.

Свинина з апельсинами Розрізати на шматочки, подавати із волоськими горіхами та підсмаженими апельсинами.

 

Свинина з апельсинами


Правильне харчування для спортсменвправильне харчування

рецепт торта без выпечки

recepti.biz Курсы французского языка различного уровня и направленности

диетолог светлана фус сайт

Рецепты с филе курицы с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Торты на заказ. Вкусно и недорого: маковый торт.

Тутэспрессо

Сайты кулинарных форумовКопилка кулинарных рецептов

http://recepti.biz.ua классический рецепт торта наполеон

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter