Свинина із апельсинами "Останній дзвоник"
- Корейка свиняча 400 г
- Апельсин 2 шт.
- Горіхи волоські 100 г
- Сіль
- Перець чорний (горошком)
- Лист лавровий 4 шт.
- Майоран (сушений)
- Помідор 1 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Вода 1.5 скл.
Від одного апельсина відрізати невеликі шматочки шкірки. Зробити у м'ясі невеликі розрізи і вставити їх туди.
Перев'язати м'ясо ниткою.
Обсмажити на 2 ст. л. оливкової олії до рум'яної скоринки.
Налити воду і тушкувати. Натерти цедру одного апельсина.
Відправити її до м'яса, додати сіль, перець, майоран, лавровий лист. Тушкувати м'ясо протягом години на повільному вогні.
Із одного апельсина повністю зрізати шкірку.
Вирізати з нього часточки.
Обсмажити їх на олії, що залишилася.
Другий апельсин також очистити і нарізати соломкою.
Викласти із цієї "соломки" дзвінок.
Прикрасити його волоськими горіхами.
Помідор нарізати соломкою і також використати для прикраси дзвінка.
Коли м'ясо готове, зняти з нього нитку.
Розрізати на шматочки, подавати із волоськими горіхами та підсмаженими апельсинами.
Правильне харчування для спортсменвправильне харчування
recepti.biz Курсы французского языка различного уровня и направленности
Рецепты с филе курицы с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Торты на заказ. Вкусно и недорого: маковый торт.
Тутэспрессо
Сайты кулинарных форумовКопилка кулинарных рецептов
http://recepti.biz.ua классический рецепт торта наполеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter