Свинина із апельсинами
- Аджика 30 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Свинина (окіст, карбонад, шийка або лопатка) 1.5 кг
- Апельсин 1.5 шт.
- Олія рослинна 100 мл
- Картопля 9 шт.
- Сіль 1 ч.л.
М'ясо очистити від плівок і надлишків жиру (залишити невеликий прошарок), натерти аджикою (не сухою). Частину зрізаного жиру відкласти. Якщо готової аджики немає, можна приготувати за годину до початку готування.
Розчавити 3-5 зубчиків часнику.
Додати 1 ч. л. меленого червоного перцю або сухої аджики, по 1/4 ч. л. майорану, кмину і мускатного горіха.
Додати 3 ч. л. винного оцту, по 1/2 ч. л. солі і цукру, перемішати, дати настоятися годину.
Цибулю нарізати кільцями товщиною близько 0,5 см.
Розігріти олію, додати зрізаний із м'яса жир. Через 5 хвилин викласти на дно каструлі кільця цибулі. Вогонь середній.
Через 5 хвилин викласти м'ясо, покласти зверху кружечки нарізаного апельсина (без шкірки). Накрити кришкою. Через 20 хвилин додати сік 1/2 апельсина. Через півгодини перевернути м'ясо. Ще через півгодини покласти половинки картоплі, знову перевернути м'ясо. Через 15 хвилин посолити підливу (м'ясо солити не потрібно), і готувати ще 15 хвилин. Протягом всього часу готувати на середньому вогні під кришкою.
Після закінчення готування вийняти м'ясо, нарізати як ростбіф - шматками товщиною 1,5-2 см. У гарячому вигляді подавати з картоплею і підливкою від м'яса. У холодному вигляді - з гірчицею, хроном або домашнім майонезом.
Мебельная фабрика Стильные Кухни - украинская кухня доставка. Консервы тм Tushe.
Очень вкусные кексы: рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Ореховая паста рецепт из арахисаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Маковый тортТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter