Свинина із ананасом
- М´ясо (свинина) 500 г
- Ананас консервований 1 бан.
- Соус соєвий 3 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Кетчуп 1 ст.л.
- Вино біле сухе (оцет 6%) 3 ст.л.
- Перець
- Олія рослинна
- Часник
- Крохмаль 1 ст.л.
М'ясо нарізати на дуже тонкі плоскі шматочки, поперчити і змішати із соєвим соусом. Залишити маринуватися на 15 хвилин.
Нарізати консервований ананас на шматочки.
На сковороді нагріти трохи олії і викласти зубчик дрібно нарізаного часнику.
Як тільки часник стане золотистим, викласти м'ясо і постійно помішуючи обсмажити 3-4 хвилини, доки м'ясо не "побіліє", потім викласти різані ананаси, закрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 2 хвилини.
Приготувати соус. Кетчуп + крохмаль + вино (або оцет + цукор). Вилити у м'ясо. Якщо соус сильно загус, додати трохи води. Помішуючи, готувати ще пару хвилин.
кексы и маффины рецепты с фото
Семена почтой, в том числе редкие - рецепты капусты пелюстки.
Салат греческий рецепт фото. Рецепт салата цезарь с фото.
ЗдесьКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter