Свинина із абрикосовим соусом
- Свинина 600 г
- Імбир (корінь) 1 шт.
- Абрикоса (консервована) 450 г
- Розмарин (сушений) 1 ч.л.
- Сік абрикосовий (лікер) 4 ст.л.
- Пудра цукрова 1 ст.л.
- Масло вершкове 30 г
- Крохмаль 2 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Імбирний корінь (2 см) очистити, дрібно нарубати (натерти на дрібній тертці). Абрикоси відкинути на сито, розрізати кожну на 4 частини. М'ясо вимити, обсушити, натерти сіллю, перцем і імбиром.
Розігріти масло, обсмажити м'ясо з усіх боків 12-15 хв. Посипати сушеним розмарином.
Загорнути м'ясо у фольгу, помістити у духовку на 1 годину при температурі 200 градусів (можна довше, в залежності від розміру шматка).
У сковороду, де смажилося м'ясо, влити 100 мл води, абрикосовий сік (лікер), кип'ятити 3 хвилини.
В іншій сковороді розтопити цукрову пудру до світло-коричневого кольору. Крохмаль розвести невеликою кількістю води, вилити у соус, закип'ятити. Викласти абрикоси, розмішати.
М'ясо нарізати, викласти на тарілки, полити соусом.
Торты без выпечки из печенья и творогаКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Плов рецепт приготовления классический видеоРецепты и советы
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат из ананаса рецепт.
Рецепты салата из морепродуктов http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter