Свинина із абрикосами
580
інгредієнти:
- Свинина (карбонад) 2 шт.
- Борошно
- Часник
- Абрикоса консервована (у соці) 0.5 бан.
- Сіль, перець
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Обсмажити цибулю.
У товстих шматочках свинини зробити надрізи і нашпигувати шматочками часнику.
Обваляти свинину у борошні, посолити, поперчити.
Обсмажити із двох сторін шматочки до скориночки.
Залити абрикосовим соком і тушкувати ще хвилин 15 із абрикосами на повільному вогні.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі