Свинина "Гурмель"
- Свинина (вирізка) 500 г
- Жир (сітка) 50 г
- Ананас (консервовані) 1 бан.
- Майонез 100 г
- Сир твердий 150 г
- Часник 1 зуб.
- Ківі 2 шт.
- Полуниця 4 шт.
- Сіль 5 г
- Перець чорний (мелений) 0.5 г
- Сік лимонний 5 мл
- Вино сухе червоне 15 мл
- Олія рослинна 15 мл
- Лохина 150 г
- М´ята 10 шт.
- Кориця 0.5 шт.
- Цукор 5 г
- Коньяк 5 мл
М'ясо помити, маринувати 40 хвилин у маринаді (сіль, перець чорний мелений, сік лимонний, вино сухе червоне, олія).
Розправити жирову сітку і загорнути у неї вирізку.
У розігріту до 220 градусів духовку поставити форму із м'ясом, додати маринад, що залишився і 50 мл води, готувати під фольгою протягом 45 хвилин. Потім зняти фольгу, зменшити температуру до 170, готувати 30 хвилин, перевернути і готувати ще 30 хвилин.
Гаряче м'ясо нарізати порційно і викласти на листя салату. Сервірувати тарілку ківі і полуницею. На гарнір: у консервовані ананаси шматочками додати тертий сир, подрібнений часник і майонез. Для соусу всі інгредієнти (лохина, м’ята, кориця, цукор) подрібнити в комбайні, додати коньяк і випарити рідину в мікрохвильовій печі. Полити м'ясо.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с сердцем и горошком. Очень вкусные салаты.
Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Рецепты для мультиварки, вкусно.
http://recepti.biz.ua кулинария французская кухня рецепты скачать
Тыква купить почтой - пирог из тыквы. Пироговая лавка. Доставка пирогов.
Приготовление черничного варенья. Рецепт черничного варенья.
Рецепт торт наполеонРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter