Свинина "Гурмель"

ДРУГІ СТРАВИ
676 Свинина "Гурмель"
Фото - Свинина
інгредієнти:
  • Свинина (вирізка) 500 г
  • Жир (сітка) 50 г
  • Ананас (консервовані) 1 бан.
  • Майонез 100 г
  • Сир твердий 150 г
  • Часник 1 зуб.
  • Ківі 2 шт.
  • Полуниця 4 шт.
  • Сіль 5 г
  • Перець чорний (мелений) 0.5 г
  • Сік лимонний 5 мл
  • Вино сухе червоне 15 мл
  • Олія рослинна 15 мл
  • Лохина 150 г
  • М´ята 10 шт.
  • Кориця 0.5 шт.
  • Цукор 5 г
  • Коньяк 5 мл

Свинина М'ясо помити, маринувати 40 хвилин у маринаді (сіль, перець чорний мелений, сік лимонний, вино сухе червоне, олія).

Свинина Розправити жирову сітку і загорнути у неї вирізку.

фото Свинина У розігріту до 220 градусів духовку поставити форму із м'ясом, додати маринад, що залишився і 50 мл води, готувати під фольгою протягом 45 хвилин. Потім зняти фольгу, зменшити температуру до 170, готувати 30 хвилин, перевернути і готувати ще 30 хвилин.

Свинина Гаряче м'ясо нарізати порційно і викласти на листя салату. Сервірувати тарілку ківі і полуницею. На гарнір: у консервовані ананаси шматочками додати тертий сир, подрібнений часник і майонез. Для соусу всі інгредієнти (лохина, м’ята, кориця, цукор) подрібнити в комбайні, додати коньяк і випарити рідину в мікрохвильовій печі. Полити м'ясо.

Рецепты салатов на любой вкус: салат с сердцем и горошком. Очень вкусные салаты.

Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Рецепты для мультиварки, вкусно.

http://recepti.biz.ua кулинария французская кухня рецепты скачать

Тыква купить почтой - пирог из тыквы. Пироговая лавка. Доставка пирогов.

Приготовление черничного варенья. Рецепт черничного варенья.

Рецепт торт наполеонРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter