Свинина "Гармошка"

ДРУГІ СТРАВИ
579 Свинина "Гармошка"
Фото - Свинина
інгредієнти:
  • Свинина (корейка) 500 г
  • Сир твердий 200 г
  • Помідор 300 г
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний

Помідор нарізати кружечками, сир нарізати скибочками. Часник нарізати пластинками.

У шматку свинини зробити надрізи (не доходячи до кінця) товщиною близько 1 см.

Свинину посолити, поперчити (у надрізах теж). У надрізи покласти помідор, часник, сир.

Загорнути свинину у фольгу, викласти у посудину для запікання, поставити у розігріту духовку. Запікати близько години при температурі 180 градусів.

recepti.biz консервация овощей

Салат коктейль рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Польские столы стулья для кухни. Польские кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter