Свинина "Гармошка"
579
інгредієнти:
- Свинина (корейка) 500 г
- Сир твердий 200 г
- Помідор 300 г
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
Помідор нарізати кружечками, сир нарізати скибочками. Часник нарізати пластинками.
У шматку свинини зробити надрізи (не доходячи до кінця) товщиною близько 1 см.
Свинину посолити, поперчити (у надрізах теж). У надрізи покласти помідор, часник, сир.
Загорнути свинину у фольгу, викласти у посудину для запікання, поставити у розігріту духовку. Запікати близько години при температурі 180 градусів.
recepti.biz консервация овощей
Салат коктейль рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Польские столы стулья для кухни. Польские кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі