Свинина фарширована
- Свинина 1 кг
- Часник 4 зуб.
- Петрушка
- Хліб (білий або чорний) 30 г
- Сир твердий 3 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Жовток яєчний 2 шт.
- Борошно
- Перець чорний (мелений)
Збити у міксері або блендері всі інгредієнти для начинки: підсмажений на сухій сковороді хліб, часник, зелень петрушки, сир, 2 ст. л. олії, сіль, сирі жовтки.
М'ясо обмити, просушити, нарізати порційно.
Кожен шматок надрізати і розкрити, як книжку, покласти начинку.
Скріпити краї зубочисткою.
Змішати сіль, перець і борошно для панірування. Обваляти кожен шматок і обсмажити до рум'яної скоринки на розпеченій олії.
Обсмажені шматки скласти на невелике деко або сковороду, налити трохи гарячої кип'яченої води, бульйону або вина. Довести м'ясо до повної готовності у гарячій духовці близько 20 хвилин. Подавати із зеленню та лимоном.
Салат мясной рецепт. Вкусный мясной салат.
Рецепты в пост перед пасхойРецепты на любой вкус и день. Рецепты постных блюд
Рецепты тортов без выпечки из печенья видеоЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Выпечка домашнего хлеба рецептыВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Салат с Курицей и сухариками огурцомРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Как приготовить вкусный шашлык: мясные салаты с ананасом. Продажа сельхозсырья,цветы.
Рецепт торта медовикаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter