Свинина екзотична
- Свинина (шийка)
- Ананас консервований (кільцями)
- Спеції (сіль, перець чорний мелений)
- Салат (листовий)
- Помідор
- Огірок
- Редиска
- Олія рослинна
Великі, товсті шматки свинячої шиї (як стейки) помити, обсушити. Посипати із обох сторін сіллю і свіжомеленим чорним перцем, "масажувати" м'ясо між долонь, щоб сіль і перець проникли у середину шматка. Скласти м'ясо у миску і залити сиропом від ананасів, так, щоб сироп повністю покривав м'ясо. Накрити і залишити мінімум на 5 годин. За цей час можна кілька разів перевернути шматки, щоб рівномірно замаринувати.
На сковороді розігріти олію і смажити м'ясо із двох сторін, притискаючи лопаточкою до дна сковорідки. Смажити не довго на сильному вогні, приблизно по 5 хвилин із кожного боку.
Помити й обсушити помідори, огірки, редиску і салат. Салат листком укласти на тарілку, інші овочі нарізати кружечками, викласти поруч, трохи посолити і поперчити.
На лист салату викласти смажене м'ясо. Зверху на м'ясо покласти кільце ананаса.
www.recepti.biz.ua куриная отбивная в кляре
Рецепт борщ с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты капусты пелюсткиРецепты и советы
Гриль-барбекю: рецепт лаваш на гриле. Товары для пикника и отдыха.
кулинарные рецепты с фотографиями из рыбы
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
Салат венокРитуальные венки
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с мидиями с фото. Рецепты с фото.
Майонез гуляй поле отзывыПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter