Свинина "Чайна" під яблучно-цибульним соусом
 
		
				
				
				
				
		
- Свинина (шия) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Чай чорний (листовий) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
- Спеції (орегано сушений)
 М'ясо розрізати на порційні шматки і злегка відбити.
 М'ясо розрізати на порційні шматки і злегка відбити.
Заварити чай окропом, процідити і залити чаєм м'ясо, залишити на 1,5-2 години. Додати спеції, сіль, перець.
 Нарізати м'ясо на невеликі шматочки. Обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
 Нарізати м'ясо на невеликі шматочки. Обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
 Цибулю нарізати півкільцями.
 Цибулю нарізати півкільцями.
 Влити у м'ясо трохи олії і додати цибулю, обсмажувати до золотистого кольору.
 Влити у м'ясо трохи олії і додати цибулю, обсмажувати до золотистого кольору.
Яблука нарізати четвертинками.
 Додати яблука до м'яса та цибулі, злегка обсмажити і вливши залишений маринад і трохи води, тушкувати до готовності м'яса - 30-40 хвилин.
 Додати яблука до м'яса та цибулі, злегка обсмажити і вливши залишений маринад і трохи води, тушкувати до готовності м'яса - 30-40 хвилин.
 Подати готове м'ясо із відвареною картоплею.
 Подати готове м'ясо із відвареною картоплею.
Кулинарные рецепты от Tramontina: вторые блюда по домашнему. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Пост кулинарные рецепты. Плов сухофрукты пост рецепт.
Рецепты Приготовления: авокадо салат рецепт.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: праздничные новогодние блюда. Готовим со вкусом.
Французская кухня рецепты выпечкаКак научиться готовить вкусно и красиво? Читайте наши кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

