Свинина "Чайна" під яблучно-цибульним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
651 Свинина "Чайна" під яблучно-цибульним соусом
Фото - Свинина
інгредієнти:
  • Свинина (шия) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яблуко 1 шт.
  • Чай чорний (листовий) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Олія рослинна
  • Спеції (орегано сушений)

Свинина М'ясо розрізати на порційні шматки і злегка відбити.

Заварити чай окропом, процідити і залити чаєм м'ясо, залишити на 1,5-2 години. Додати спеції, сіль, перець.

Свинина Нарізати м'ясо на невеликі шматочки. Обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

фото Свинина Цибулю нарізати півкільцями.

Свинина Влити у м'ясо трохи олії і додати цибулю, обсмажувати до золотистого кольору.

Яблука нарізати четвертинками.

Свинина Додати яблука до м'яса та цибулі, злегка обсмажити і вливши залишений маринад і трохи води, тушкувати до готовності м'яса - 30-40 хвилин.

Свинина Подати готове м'ясо із відвареною картоплею.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: вторые блюда по домашнему. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Пост кулинарные рецепты. Плов сухофрукты пост рецепт.

Рецепты Приготовления: авокадо салат рецепт.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: праздничные новогодние блюда. Готовим со вкусом.

Французская кухня рецепты выпечкаКак научиться готовить вкусно и красиво? Читайте наши кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter