Свинина "Чайна" під яблучно-цибульним соусом
- Свинина (шия) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Чай чорний (листовий) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
- Спеції (орегано сушений)
М'ясо розрізати на порційні шматки і злегка відбити.
Заварити чай окропом, процідити і залити чаєм м'ясо, залишити на 1,5-2 години. Додати спеції, сіль, перець.
Нарізати м'ясо на невеликі шматочки. Обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
Цибулю нарізати півкільцями.
Влити у м'ясо трохи олії і додати цибулю, обсмажувати до золотистого кольору.
Яблука нарізати четвертинками.
Додати яблука до м'яса та цибулі, злегка обсмажити і вливши залишений маринад і трохи води, тушкувати до готовності м'яса - 30-40 хвилин.
Подати готове м'ясо із відвареною картоплею.
Кулинарные рецепты от Tramontina: вторые блюда по домашнему. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Пост кулинарные рецепты. Плов сухофрукты пост рецепт.
Рецепты Приготовления: авокадо салат рецепт.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: праздничные новогодние блюда. Готовим со вкусом.
Французская кухня рецепты выпечкаКак научиться готовить вкусно и красиво? Читайте наши кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter