Свинина
- М´ясо (свинина) 500 г
- Спеції
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Насіння гірчиці 1 ч.л.
- Паприка солодка в порошку 1 ч.л.
- Вода
- Оцет (рисовий або винний 6%) 50 г
Спеції.
Часник - 2-3 зуб.
Імбир - 0,5 ч. л.
Кардамон - 5 шт.
Гвоздика - 3 шт.
Куркума - 0,5 ч. л.
Перець чорний - 0,5 ч. л.
Перець гострий червоний - 0,5 ч. л.
Кмин - 0,5 ч. л.
Кориця - 1/4 ч. л.
Коріандр - 0,5 ч. л.
Сіль - 1 ч. л.
М'ясо нарізати на шматки.
Всі спеції покласти у блендер і залити оцтом, подрібнити на повільній швидкості хвилину-дві, доки все не перетвориться на густу кашеподібну масу.
З'єднати м'ясо і соус із блендера. Добре перемішати, прибрати в холодильник на ніч.
Нагріти 2-3 ложки олії на середньому вогні і додати 1 ч. л. насіння гірчиці, закрити кришку, коли смажиться. Як тільки "стрільба" закінчиться, додати цибулю, порізану дрібно і смажити до напівготовності.
Коли цибуля готова, додати паприку і розмішати. Додати на сковорідку м'ясо і просмажити хвилин 5-10.
Перекласти вміст сковорідки в каструлю для тушкування, залити водою, щоб покрило. Довести до кипіння і тушкувати на повільному вогні до готовності.
Подавати з рисом.
Рецепт салата вкуснятина. Салат вкуснятина.
Рецепт кофе гляссеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты для хлебопечки, вкусно: печень с яблоками рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления мяса дикого кабана.
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter