"Сувенір" з кабачка
- Кабачок (молодий) - 0,5 шт
- Морква - 0,5 шт
- Томат - 0,5 шт
- Зелень (будь-яка)
- Сир - 50 г
- Зажарка Маггі - 2 ч. л.
- Яйце (трохи менше) - 1 шт
Робимо формочки з фольги.
З моркви нарізаємо кілька тонких пластин (ножем для чищення овочів) і укладаємо хрест на хрест на дно . Ну або як Вам більше подобається.
Нарізаємо кабачок подрібніше.
Томат так само наріжемо, нашинкуемо дрібно зелень, додамо натертий на дрібній тертці сир, засмажку і яйце .
Викладаємо масу у форми, відправляємо в духовочку (180гр) на 30 хв . дивіться по готовності, щоб була скоринка рум´яна .
Виймаємо з формочок, прикрашаємо за бажанням. Приємного ВАМ апетиту!.
Рецепты на праздничный стол - салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Первые блюда рецепт с фотоРецепты русской кухни М Сырникова. Кулинарные рецепты
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепт рахат лукума с фото. Готовим со вкусом.
Настоящий суп харчо с фото - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Осетинские пироги на заказ.
Вкусные рецепты с фото - паска рецепти з фото. Мультиварка Philips.
Кухонные Принадлежности - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter