Суринамська курка із гарам масала
926
інгредієнти:
- Стегно куряче 600 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Приправа (гарам масала або карі) 1 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Картопля 3 шт.
- Квасоля спаржева 250 г
- Бульйон курячий (вода) 500 г
- Яйце варене 3 шт.
М'ясо нарізати великими шматками, цибулю і солодкий перець кубиками, пекучий перець і часник подрібнити. Картоплю очистити і нарізати невеликими шматочками. Спаржеву квасолю нарізати невеликими шматочками.
У глибокому сотейнику обсмажити на олії курку, додати цибулю і солодкий перець, потім спеції (часник, пекучий перець і гарам масалу), соєвий соус, томатну пасту і цукор. Протушкувати 5 хвилин, додати бульйон або воду, картоплю та квасолю.
Накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 45 хвилин.
Готовій страві дати настоятися кілька годин, а перед подачею ще раз розігріти.
Подавати страву із вареним яйцем та рисом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі