Суринамська курка із гарам масала

ДРУГІ СТРАВИ
926 Суринамська курка із гарам масала
Фото - Суринамська курка із гарам масала
інгредієнти:
  • Стегно куряче 600 г
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Перець червоний пекучий 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Приправа (гарам масала або карі) 1 ст.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Картопля 3 шт.
  • Квасоля спаржева 250 г
  • Бульйон курячий (вода) 500 г
  • Яйце варене 3 шт.

Суринамська курка з гарам масала інгредієнти М'ясо нарізати великими шматками, цибулю і солодкий перець кубиками, пекучий перець і часник подрібнити. Картоплю очистити і нарізати невеликими шматочками. Спаржеву квасолю нарізати невеликими шматочками.

Суринамська курка з гарам масала У глибокому сотейнику обсмажити на олії курку, додати цибулю і солодкий перець, потім спеції (часник, пекучий перець і гарам масалу), соєвий соус, томатну пасту і цукор. Протушкувати 5 хвилин, додати бульйон або воду, картоплю та квасолю.

Накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 45 хвилин.

Готовій страві дати настоятися кілька годин, а перед подачею ще раз розігріти.

фото суринамська курка з гарам масала Подавати страву із вареним яйцем та рисом.

 

эспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter