Супер-відбивні
- Яловичина (вирізка)
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Сир твердий
- Майонез
- Гриби (печериці)
Яловичу вирізку помити й обсушити. Нарізати кільцями упоперeк волокон товщиною 1 см. Трохи відбити.
Укласти м'ясо на деко, змащене трохи олією. М'ясо посолити і поперчити. На м'ясо покласти цибулю, нарізану півкільцями. Гриби укласти на м'ясо. Потім помідори, нарізані кружечками. Зверху майонез. Відправити у духовку при 200-250 градусах на 20 хвилин. Витягнути і посипати тeртим сиром і знову в духовку. Коли сир розплавиться та підрум'яниться м'ясо - готово (можна проткнути м'ясо гострою паличкою, якщо сік витікає прозорий, значить готове, якщо щe рожевий, нехай щe побуде в духовці).
приготовление брокколи и цветной капусты
Ювелирный 1919: украшения для торта из крема. Как приготовить вкусный шашлык.
http://recepti.biz.uaПольская светотехническая продукция
www.recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Латино американская кухня recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter