Супер скумбрія
- Цибуля ріпчаста
- Сир плавлений
- Дим рідкий
- Сіль
- Цукор-пісок
- Оцет
- Скумбрія
Велику, жирну скумбрію випатрати, помити, натерти приправою для риби (зверху і зсередини), гарно змазати рідким димом, і залишити на 30 хв.
За цей час замаринувати цибулю в солі, цукрі і оцті. Потім цибулю злегка віджати і додати тертий плавлений сирок.
Усе заштовхати у черевце скумбрії.
Рибку загорнути у фольгу і в духовку хвилин на 20.
Потім відкрити фольгу і полити трохи рибку ще раз рідким димом.
Запікати до золотого кольору.
Їсти у холодному вигляді.
Праздничные рецепты новогодние рецептыПраздничное агентство. Праздничная компания
техналогия приготовления плова
кулинарные рецепты с фотографиями
Низкокалорийная еда для похудения: праздничный салат на новый год.
Рецепты с фото: салат черепаха рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter