Супер курочка
- Курка 1 шт.
- Рис 0.7 скл.
- Чорнослив без кісточок 150 г
- Масло вершкове 30 г
Рис відварити до напівготовності.
Змішати сіль і перець, натерти цією сумішшю курку.
Чорнослив вимити і висушити.
Нарізати соломкою.
Курку проткнути ножем.
У дірочку вставити чорнослив.
Ще проткнути і в дірочку вставити масло. І так по всій тушці, особливу увагу приділити грудкам. Чим більше масла, тим соковитіше курочка.
Рис змішати із чорносливом, можна додати приправ.
Нафарширувати курку.
Покласти курку у рукав для запікання і на лист. Помістити у духовку на 1,5-2 години. Готувати при температурі 180 градусів.
Рецепты первых вторых блюд турецкой кухни. Рецепт первых блюд.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные рецепты от Tramontina: фруктовые десерты рецепты с фото. Рецепты с малиной.
Мультиварка Philips - классический торт наполеон рецепт с фото.
Рецепты салатов с каперсамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Майонез домашний рецепт в блендере с уксусомПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter