"Суп-друге-підлива"

ДРУГІ СТРАВИ
684 "Суп-друге-підлива"
Фото -
інгредієнти:
  • Вода 1 л
  • Сметана 200 г
  • Майонез 100 г
  • Спеції
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 2
  • Часник 3 зуб.
  • Грудка куряча 1 кг
  • Сіль

У літрі холодної води розвести майонез, сметану і спеції (спеції для кавказьких страв і сушeний базилік).

Посолити.

Поставити на вогонь і дати закипіти.

Додати нарізану на середні шматочки курку і нарізану на тонкі півкільця цибулю.

Вогонь зменшити.

Тушкувати близько 25 хвилин.

Потім додати натeрту на тeртці моркву і часник.

Накрити кришкою і тушкувати щe 15 хвилин.

 

http://recepti.biz.ua лазанья со шпинатом

Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Салат коктейль рецепты с фотоКулинарные рецепты

Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Статьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет

Купить капусту: приготовление брокколи и цветной капусты. Капуста выращивание.

Новые салаты - новые рецепты салатов с фотографиями. Продажа сельхозсырья,цветы.

кулинарные сайты для детей

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter