"Суп-друге-підлива"
- Вода 1 л
- Сметана 200 г
- Майонез 100 г
- Спеції
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2
- Часник 3 зуб.
- Грудка куряча 1 кг
- Сіль
У літрі холодної води розвести майонез, сметану і спеції (спеції для кавказьких страв і сушeний базилік).
Посолити.
Поставити на вогонь і дати закипіти.
Додати нарізану на середні шматочки курку і нарізану на тонкі півкільця цибулю.
Вогонь зменшити.
Тушкувати близько 25 хвилин.
Потім додати натeрту на тeртці моркву і часник.
Накрити кришкою і тушкувати щe 15 хвилин.
http://recepti.biz.ua лазанья со шпинатом
Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат коктейль рецепты с фотоКулинарные рецепты
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Статьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет
Купить капусту: приготовление брокколи и цветной капусты. Капуста выращивание.
Новые салаты - новые рецепты салатов с фотографиями. Продажа сельхозсырья,цветы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter