Сумка мисливця
- М´ясо (свинина) 700 г
- Огірок (солоний) 1 шт.
- Гриби 100 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Ковбаса (копчена) 50 г
- Сир твердий 100 г
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
- Сіль
Свинину помити, обсушити. Потім зробити розріз, щоб стало схоже на сумку.
Начинка: гриби і перець солодкий дрібно нарізати і обсмажити, огірки, відварене в круту яйце, ковбасу - нарізати і перемішати з обсмаженими грибами і перцем, натерти туди сир.
М'ясо всередині натерти розчавленим часником, натерти сіллю, спеціями і гірчицею всередині і зовні. Укласти фарш, закрутити в пергамент і на годину поставити настоятися. Через годину поставити в духовку нагріту до 200°С на 45 хв, потім розгорнути, зменшити вогонь до 75°С і запікати ще хвилин 20.
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сырно - куриный рулет. Рулеты из куриной грудки с инжиром.
Рецепты салатов из морепродуктов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter