"Сумка мисливця"
679
інгредієнти:
- Свинина (шия свиняча) 1 кг
- Шинка 100 г
- Філе куряче 100 г
- Бекон 100 г
- Печериці (свіжі) 100 г
- Сир твердий 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець
У свинині зробити розріз по довгій стороні м'яса. Щоб шматок м'яса довгастої форми вийшов у вигляді сумки. В отриману "сумку" покласти начинку. Кінець "сумки" заколоти дерев'яними голками чи зашити.
Начинка: обсмажити гриби з цибулею; шинку і відварену курячу грудку нарізати соломкою; сир твердий нарізати великими кубиками. Змішати гриби, шинку, грудку, сир.
М'ясо натерти сіллю і перцем.
Готову "сумку" зверху обгорнути порізаним беконом (нарізати його не дуже тонко).
"Сумку" загорнути у фольгу.
Запікати в духовці при температурі 180 градусів до готовності (40-60 хв).
Рецепт салат мясной здесь
ЗдесьКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Салаты с фотоПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі