"Сумка мисливця"

ДРУГІ СТРАВИ
669 "Сумка мисливця"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина (шия свиняча) 1 кг
  • Шинка 100 г
  • Філе куряче 100 г
  • Бекон 100 г
  • Печериці (свіжі) 100 г
  • Сир твердий 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль
  • Перець

У свинині зробити розріз по довгій стороні м'яса. Щоб шматок м'яса довгастої форми вийшов у вигляді сумки. В отриману "сумку" покласти начинку. Кінець "сумки" заколоти дерев'яними голками чи зашити.

Начинка: обсмажити гриби з цибулею; шинку і відварену курячу грудку нарізати соломкою; сир твердий нарізати великими кубиками. Змішати гриби, шинку, грудку, сир.

М'ясо натерти сіллю і перцем.

Готову "сумку" зверху обгорнути порізаним беконом (нарізати його не дуже тонко).

"Сумку" загорнути у фольгу.

Запікати в духовці при температурі 180 градусів до готовності (40-60 хв).

 

Рецепт салат мясной здесь

ЗдесьКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Салаты с фотоПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно