Суфле з цукіні
- Кабачок (цукіні) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир (пармезан) 40 г
- Гриби (печериці) 6 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир (Рікота або будь-який плавлений) 80 г
- Олія рослинна
Папір розрізати на довгі смужки - по 3 смужки на формочку. Вони будуть служити і для вистилання формочки, і полегшать витягування з формочок готових "коробочок".
У формочки розкласти хрест-навхрест смужки паперу.
На слайсери нарізати цукіні упоперек.
Розкласти у форми пластинки цукіні віялом (по 3-4 пластинки на кожну форму).
Решту пластинок цукіні подрібнити, порізати цибулю, покласти печериці, протушкувати цю суміш до м'якості, додавши майоран і чебрець або будь-які інші трави. У суфле можна за смаком додати, які завгодно овочі або фарш - за бажанням.
Остудити.
Змолоти тушковані овочі блендером, додавши попередньо тертий сир, яйце і рікоту.
Суміш добре збити, і розкласти по формочках.
Духовку нагріти до 160 градусів.
Хвостики пластинок зімкнути над начинкою, щоб вийшов закритий купол.
Запікати на деку близько 25 хвилин.
Дати трохи охолонути і легко витягнути за допомогою страхувальних смужок паперу.
Перевернути.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт торта киевский. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты приготовления еды для микроволновки. Рецепты приготовления в микроволновке.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter