Суфле із печінки тріски
- Печінка тріски (консервована, в олії) 1 бан.
- Картопля 400 г
- Яйце (білок) 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- М´ята (сушена) 2 ч.л.
- Молоко 100 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Масло вершкове (розм´якшене) 2 ст.л.
- Сухарі панірувальні
Картоплю відварити, остудити. Потім збити із 100 мл молока.
Окремо збити білки із щіпкою солі в міцну піну.
Викласти білки і печінку в картоплю, додати кілька крапель лимонного соку, щіпку м'яти. Посолити й поперчити.
Збити.
Форми для випічки змастити вершковим маслом і посипати панірувальними сухарями. Викласти приготовлену масу. Зверху посипати м'ятою і панірувальними сухарями. Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
До гарячого суфле дуже добре подати сметану, в яку додано трохи лимонного соку.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати рецепти з грибами. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Салат греческий рецепт фото. Новогодние салаты рецепты с фото.
Ореховая паста рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Маковый торт царица эстер рецепт с фото видеоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter