Суфле із лосося
- Картопля 800 г
- Масло вершкове 30 г
- Молоко 300 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець мелений
- Сир 120 г
- Яйце 6 шт.
- Горошок консервований 1 бан.
- Лосось консервований 1 бан.
- Крихти хлібні 15 г
Картоплю помити, очистити і відварити.
Нарізати і обсмажити цибулю на вершковому маслі.
Натерти сир.
Відокремити білки від жовтків.
Рибу розім’яти виделкою.
Білки збити в окремій посудині до появи гострих гребенів на білковій суміші (хвилин 5-6 міксером).
Нагріти молоко і зробити картопляне пюре - воно має бути однорідним і не дуже густим. Додати сіль і перець, сир, доки не розплавиться. Потім додати яєчні жовтки, зелений горошок і рибу.
Потім обережно змішати отриману суміш із білками.
Нагріти духовку до 190°С. Дно і краї глибокої форми змастити жиром і покрити шаром хлібних крихт. Суміш викласти у приготовлену страву і поставити в духовку на 50 хвилин, доки суфле не стане повітряним і золотистим.
Вкуснейшие рецепты тут: салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Приготовления: салат белоцерковский рецепт.
Легкие и быстрые блюда рецепты. Легкие рецепты вторых блюд.
Потрясающе вкусный салат - салаты вкусные рецепты. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепт домашний майонез при гвПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
ТутТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter