Суфле із курячих стегенець
- Стегно куряче 2 шт.
- Яйце куряче (білок) 2 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Молоко 50 мл
- Вино біле (сухе або напівсолодке) 50 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Полуниця (свіжа)
Обрізати зі стегенець м'ясо.
М'ясо подрібнити у міксері до однорідного стану.
Додати масло, молоко і вино. Збивати пару хвилин.
Поставити масу у морозильник на кілька хвилин, щоб трохи охолола.
Білки збити із сіллю до утворення міцної піни.
Додати до білків курячу масу і перемішати на низькій швидкості. Посолити і поперчити.
Формочки змастити вершковим маслом, викласти суфле. Форми із суфле поставити у деко. Залити у деко гарячої води до половини формочок. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку.
Суфле запікати близько 30 хвилин. Готовність можна перевірити дерев'яною шпажкою. Сік повинен витікати прозорий.
Дістати, прикрасити полуничкою.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Торт мокрый наполеонТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Простые рецепты вкусных салатов - салаты рецепты с фото. Вкусные и простые рецепты салатов.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы кофейные. Очень вкусные кексы.
Рецепты Польская кухня бигос. Польская кухня Оля.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter