Суфле із курячих грудок і капусти

ДРУГІ СТРАВИ
681 Суфле із курячих грудок і капусти
Фото - Суфле із курячих грудок і капусти
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Капуста 0.5 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Крупа манна 2 ст.л.
  • Молокo 1 скл.
  • Сіль
  • Спеції (за бажанням)

Молоко розвести 1 скл. води. Капусту порізати великими шматками і відварити до напівготовності в молоці, розведеному водою. Залишити 0,5 скл. відвару від капусти для фаршу. Охолодити.

Грудку курячу подрібнити в блендері або в м'ясорубці.

Охолоджену капусту подрібнити в блендері, з'єднати з курячим фаршем.

Білки яєць відокремити від жовтків. Білки збити в міцну піну.

Додати у фарш відвар від капусти, жовтки, манну крупу, сіль, спеції, все добре перемішати. В останню чергу додати збиті білки і добре перемішати.

Викласти у форму, закрити кришкою і запікати в духовці на повільному або середньому вогні.

Потім ще хвилин 10 зарум'янити без кришки на середньому вогні. 

 

Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов из креветок с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Кулинарные рецепты от Tramontina: новогодние рецепты закусок.

ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter