Суфле із курячих грудок і капусти
- Грудка куряча 1 шт.
- Капуста 0.5 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Крупа манна 2 ст.л.
- Молокo 1 скл.
- Сіль
- Спеції (за бажанням)
Молоко розвести 1 скл. води. Капусту порізати великими шматками і відварити до напівготовності в молоці, розведеному водою. Залишити 0,5 скл. відвару від капусти для фаршу. Охолодити.
Грудку курячу подрібнити в блендері або в м'ясорубці.
Охолоджену капусту подрібнити в блендері, з'єднати з курячим фаршем.
Білки яєць відокремити від жовтків. Білки збити в міцну піну.
Додати у фарш відвар від капусти, жовтки, манну крупу, сіль, спеції, все добре перемішати. В останню чергу додати збиті білки і добре перемішати.
Викласти у форму, закрити кришкою і запікати в духовці на повільному або середньому вогні.
Потім ще хвилин 10 зарум'янити без кришки на середньому вогні.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов из креветок с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina: новогодние рецепты закусок.
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter