Суфле із копченим лососем
- Цибуля порей 150 г
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Соус (Бешамель) 150 г
- Лосось (копчений або солоний) 100 г
- Сіль
- Перець
Соус бешамель.
Розтопити трохи вершкового масла, додати 1 або 2 ст. л. борошна, як слід розмішати, не знімаючи з вогню, додати потихеньку молоко і розмішувати, доки не загусне.
Окремо нарізати цибулю порей і підсмажити на повільному вогні до прозорості і м'якості.
У Бешамель вбити жовток, нарізаний шматочками лосось і підсмажену цибулю порей.
Окремо збити білок до піни, підсолити і обережно вмішати круговими рухами у приготовлену масу.
Приготувати формочки. Укласти у вогнетривку форму і змастити трохи олією.
Підігріти духовку до 170-200 градусів.
Укласти ложкою тісто у формочки, акуратно залити гарячу воду у вогнетривку форму, у якій вони стоять, і помістити у духовку, щоб вони готувалися на водяній бані.
Запікати хвилин 10-15 максимум. При витягуванні суфле із духовки, не зливати відразу воду, а залишити формочки постояти і охолонути трохи.
Подавати на тарілочках у формочках.
Салати з сьомгою рецептисалати з сьомгою
Вкусный марципан: конфеты карамель. Шоколадные конфеты Monbana.
Печенье барни купить в украинеДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой.
Салаты из яблокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Медовик рецептРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Торт наполеон по рецепту французских поваров здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter