Суфле із хека
673
інгредієнти:
- Морква 1 шт.
- Капуста білоголова
- Хек (філе) 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Маргарин
- Крупа манна 2 ст.л.
- Йогурт натуральний 2 ст.л.
Порубати кружечками моркву.
Капустяний лист (3 шт.) звільнити від твердої серединки. Відварити в підсоленій воді хвилин 5.
Овочі порубати в блендері, додати йогурт.
Додати філе риби і порубати до однорідної маси.
Додати яйце, спеції (сіль, перець), манку.
Отриману суміш розподілити "котлетками" у форму (попередньо змащену маргарином) і поставити запікатися хвилин на 15-20.
Дістати, перевернути і відправити в духовку ще хвилин на 10.
французские салаты рецепты с фото
Пирог из тыквы. Тыквенный пирог из тыквы.
Новые рецепты салатов с фотографиямиНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Рейтинг кулинарных сайтовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі