Судак у винно-медовому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
642 Судак у винно-медовому соусі
Фото - Судак у винно-медовому соусі
інгредієнти:
  • Риба (судак) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Вино біле 0.5 скл.
  • Мед 1 ст.л.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Перець чорний (мелений)
  • Бульйон (рибний або овочевий) 500 мл
  • Крупа манна

Судак у винно-медовому соусі інгредієнти Рибу очистити, випатрати, помити, посолити, посипати чорним перцем, скласти у миску і дати постояти близько 30 хвилин.

Судак у винно-медовому соусі Рибу обваляти у манці і обсмажити на олії у розігрітій до 150°С духовці.

фото Судак у винно-медовому соусі Цибулю дрібно нарізати і спасерувати на 2 ст. л. олії.

Судак у винно-медовому соусі Риба У сковороду з цибулею влити рибний (або овочевий) бульйон. Уварити бульйон до деякого зменшення обсягу (десь на третину).

Судак у винно-медовому соусі Цибуля ріпчаста Додати  у соус біле вино, мед, сметану, сік із 1 лимона, 1 ч. л. цедри лимона, посолити, поперчити. Проварити ще 5-7 хвилин.

Судак у винно-медовому соусі Лимон Дістати з духовки рибу і скласти у вогнетривку форму.

Судак у винно-медовому соусі Вінобелое Потім залити рибу соусом і поставити у духовку на 10-15 хвилин, щоб рибка увібрала в себе невелику частину соусу.

Рецепт суп гуляшКулинарные рецепты

Торт В Мультиварке Рецепты - торт кукла рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салат с копченой КурицейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кексы в магазине Rozetka: рецепт шоколадного кекса на сметане.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter