Судак у винно-медовому соусі
- Риба (судак) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Вино біле 0.5 скл.
- Мед 1 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
- Бульйон (рибний або овочевий) 500 мл
- Крупа манна
Рибу очистити, випатрати, помити, посолити, посипати чорним перцем, скласти у миску і дати постояти близько 30 хвилин.
Рибу обваляти у манці і обсмажити на олії у розігрітій до 150°С духовці.
Цибулю дрібно нарізати і спасерувати на 2 ст. л. олії.
У сковороду з цибулею влити рибний (або овочевий) бульйон. Уварити бульйон до деякого зменшення обсягу (десь на третину).
Додати у соус біле вино, мед, сметану, сік із 1 лимона, 1 ч. л. цедри лимона, посолити, поперчити. Проварити ще 5-7 хвилин.
Дістати з духовки рибу і скласти у вогнетривку форму.
Потім залити рибу соусом і поставити у духовку на 10-15 хвилин, щоб рибка увібрала в себе невелику частину соусу.
Рецепт суп гуляшКулинарные рецепты
Торт В Мультиварке Рецепты - торт кукла рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат с копченой КурицейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кексы в магазине Rozetka: рецепт шоколадного кекса на сметане.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter