Судак у солі
- Судак (річкова риба) 1 шт.
- Сіль 1 кг
- Лимон 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Спеції (для риби) 2 ст.л.
- Петрушка
- Вода (холодна) 100 мл
Рибу вимити. Черево розрізати і вийняти нутрощі. Вкласти петрушку і часточку лимона. Зверху натерти рибу спеціями.
Кілограм солі висипати у глибоку тарілку. Розбити яйце. Додати цедру і сік лимона. Можна додати спеції. Потім все ретельно перемішати і обережно додати води, щоб сіль була сильно вологою, але вода не текла.
На деко викласти частину солі, зверху рибу, і закрити знову сіллю. Мокра сіль, як мокрий сніг, добре тримає форму.
У гарячу (200-220 градусів) духовку поставити на 40 хвилин. Вийняти рибу вже підрум'янену з міцним панциром. Накрити рушником і короткими ударами ножа розбити панцир.
Зняти шкіру. Обережно дістати м'якоть.
На гарнір салат: редиска, яйце варене, перець болгарський, зелень і сметана.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пляцков с фото. Мультиварка Philips.
Рецепт суп чанахи. Рецепты чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter