Судак у сметанному соусі
647
інгредієнти:
- Судак 1 шт.
- Цибуля (велика) 1 шт.
- Морква 0.5 шт.
- Сметана (20%) 1 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль
- Спеції
- Зелень
Очищений судак обробити: відрізати голову і хвіст, плавники. Тушку порізати на 5-6 шматків. Натерти сумішшю солі і спецій (суміш перців, базилік і коріандр). Цибулину порізати півкільцями, скласти у вогнетривку форму. Зверху покласти судак. Моркву порізати дрібними шматочками і посипати на рибу. Сметану змішати з водою, сіллю і спеціями і залити цим соусом рибу. Накрити кришкою і тушкувати в мікрохвильовці на повній потужності 15-20 хв, у гарячій духовці - 30 хв. Подати з рисом або картопляним пюре, посипавши зеленню.
http://recepti.biz.uaНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Кулинарные рецепты новогодних блюд. Новогодние рецепты блюда.
Рецепты салатов с фото пицца. Авокадо яйцо салат фото рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі