Судак у моркв'яному кожусі
- Судак 1.8 кг
- Морква 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Олія оливкова
- Кетчуп 150 г
- Сіль
- Перець чорний
Судак нарізати порційними шматочками, посолити, поперчити.
Обсмажити на оливковій олії.
Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на оливковій олії до напівготовності.
Цибулю очистити, нарізати. Половину цибулі обсмажити. На дно каструлі викласти сиру цибулю і додати трохи оливкової олії. Зверху викласти обсмажену рибу, на неї обсмажену цибулю, а зверху моркву. Зверху, на моркву, викласти кетчуп. Каструлю прикрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 20-30 хвилин.
http://recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепты тортов - рецепт торта бисквит с фруктами. Торт с фруктами.
Рецепт приготовление селедку под шубой www.recepti.biz.ua
Холодные закуски для банкета - холодные закуски из лаваша. Как приготовить вкусный шашлык.
Готовим со вкусом - рецепты праздничных закусок с фото. Бисквит В Мультиварке Рецепты.
Лимонник тортИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепт: Борщ: украинская кухня. Открой свой интернет-магазин.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter