Судак у кунжуті
653
інгредієнти:
- Філе судака 350 г
- Сіль
- Сік лимона 4 ч.л.
- Помідор 2 шт.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Оцет (винний) 1 ст.л.
- Перець чорний
- Яйце 1 шт.
- Борошно 1 ст.л.
Нарізати філе судака порційними шматками, скропити соком лимона і поставити в холодильник на 20 хвилин.
Зробити овочевий салат. Нарізані кубиками помідори змішати з подрібненими цибулею і петрушкою.
Посолити й поперчити, заправити оцтом і 1 ст. л. олії.
Яйце збити виделкою. Борошно змішати зі щіпкою солі. Шматочки філе обваляти в борошні, вмочити в яйце, посипати кунжутом і смажити в розігрітій олії до золотистого кольору.
Готову страву подавати з овочевим салатом.
Рецепт суп гуляш венгерскийКулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua приготовление канапе на шпажках
Закупка рецепты: рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов с креветками с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі