Судак у горіховій скоринці

ДРУГІ СТРАВИ
633 Судак у горіховій скоринці
Фото - Судак у горіховій скоринці
інгредієнти:
  • Філе судака 500 г
  • Горіхи волоські 100 г
  • Часник 5 г
  • Майонез 50 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно 10 г
  • Сіль, перець
  • Салат (латук)
  • Лимон 10 г

Філе судака розморозити, якщо є залишки луски, обов'язково видалити. 

Яйце збити, додати борошно і тeртий часник, обваляти судака і викласти на лист. 

Поверх судака зробити сіточку з майонезу. 

Тeртий волоський горіх покласти поверх судака, запікати при температурі 280 градусів протягом 20-15 хвилин. 

При подачі викласти на лист салату (латук), декорувати болгарським перцем, зеленню і шматочками лимона.

Тутлазанья со шпинатом

Пирог в разъемной формепирог в разъемной форме

Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.

Торты на заказ. Вкусно и недорого: торт грильяжный. Грильяжный торт, недорого! Жми.

Рецепт приготовления заварного крема. Рецепт настоящего медового торта с заварным кремом.

Кулинарный сайт юлия высоцкаяКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter