Судак у горіховій скоринці
- Філе судака 500 г
- Горіхи волоські 100 г
- Часник 5 г
- Майонез 50 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно 10 г
- Сіль, перець
- Салат (латук)
- Лимон 10 г
Філе судака розморозити, якщо є залишки луски, обов'язково видалити.
Яйце збити, додати борошно і тeртий часник, обваляти судака і викласти на лист.
Поверх судака зробити сіточку з майонезу.
Тeртий волоський горіх покласти поверх судака, запікати при температурі 280 градусів протягом 20-15 хвилин.
При подачі викласти на лист салату (латук), декорувати болгарським перцем, зеленню і шматочками лимона.
Тутлазанья со шпинатом
Пирог в разъемной формепирог в разъемной форме
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Торты на заказ. Вкусно и недорого: торт грильяжный. Грильяжный торт, недорого! Жми.
Рецепт приготовления заварного крема. Рецепт настоящего медового торта с заварным кремом.
Кулинарный сайт юлия высоцкаяКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter