"Судак у буряковій шубці"

ДРУГІ СТРАВИ
924 "Судак у буряковій шубці"
Фото -
інгредієнти:
  • Судак 1 шт.
  • Буряк 4 шт.
  • Горіхи волоські 200 г
  • Вершки 1 скл.
  • Масло вершкове 50 г
  • Лимон 1 шт.
  • Зелень (кріп) 1 пуч.
  • Базилік сушений
  • Спеції

Рибу обробити на філе, посолити і поперчити.

Волоський горіх дрібно нарубати.

Із лимона стерти цедру на дрібній тертці, вичавити сік (достатньо половини лимона). Кріп дрібно нарізати. Змішати кріп, цедру і лимонний сік із розм'якшеним вершковим маслом.

Буряк очистити і натерти на дрібній тертці, викласти у глибоку сковороду, налити трохи води, додати 1 ст. л. олії і тушкувати хвилин 20-25 під кришкою.

Потім додати вершки, сіль, поперчити і тримати на плиті, не додаючи вогню, до випаровування рідини.

Коли буряк готовий, трохи остудити і додати нарубані горіхи і сушений базилік.

На робочу поверхню покласти трохи внахлест фольгу, щоб вийшов квадрат (якщо фольга тонка - краще скласти листи удвічі). На фольгу викласти половину буряка, на нього одне філе, по рибі розмазати масло.

фото Накрити другою половинкою риби, зверху - буряк і замазати з боків, сформувавши поліно.

Щільно загорнути краї фольги і відправити рибу в духовку, нагріту до 180 градусів, на 30-40 хвилин.


http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты котлет: рецепт торта киевский.

Готовим со вкусом: новые рецепты салатов с фотографиями.

Рецепты приготовления блюд: рецепты с филе курицы с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter