"Судак у буряковій шубці"
- Судак 1 шт.
- Буряк 4 шт.
- Горіхи волоські 200 г
- Вершки 1 скл.
- Масло вершкове 50 г
- Лимон 1 шт.
- Зелень (кріп) 1 пуч.
- Базилік сушений
- Спеції
Рибу обробити на філе, посолити і поперчити.
Волоський горіх дрібно нарубати.
Із лимона стерти цедру на дрібній тертці, вичавити сік (достатньо половини лимона). Кріп дрібно нарізати. Змішати кріп, цедру і лимонний сік із розм'якшеним вершковим маслом.
Буряк очистити і натерти на дрібній тертці, викласти у глибоку сковороду, налити трохи води, додати 1 ст. л. олії і тушкувати хвилин 20-25 під кришкою.
Потім додати вершки, сіль, поперчити і тримати на плиті, не додаючи вогню, до випаровування рідини.
Коли буряк готовий, трохи остудити і додати нарубані горіхи і сушений базилік.
На робочу поверхню покласти трохи внахлест фольгу, щоб вийшов квадрат (якщо фольга тонка - краще скласти листи удвічі). На фольгу викласти половину буряка, на нього одне філе, по рибі розмазати масло.
Накрити другою половинкою риби, зверху - буряк і замазати з боків, сформувавши поліно.
Щільно загорнути краї фольги і відправити рибу в духовку, нагріту до 180 градусів, на 30-40 хвилин.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты котлет: рецепт торта киевский.
Готовим со вкусом: новые рецепты салатов с фотографиями.
Рецепты приготовления блюд: рецепты с филе курицы с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter