Судак по-царськи
- Філе судака
- Цибуля ріпчаста
- Гриби печериці (консервовані)
- Яйце куряче
- Кубик грибний
- Помідор
- Сир
- Зелень
- Майонез
Філе судака нарізати на порційні шматочки, обваляти в борошні й обсмажити до утворення золотистої скоринки (можна до напівготовності).
Цибулю нашаткувати чвертькільцями і обсмажити.
Печериці порізати і теж обсмажити, змішати з цибулею.
Яйця зварити в круту і натерти у суміш з цибулею та грибами.
Дати суміші трохи охолонути і змішати з майонезом і приправити грибним кубиком.
Рибу викласти на деко, на неї покласти суміш, прикрасити кожну порцію шматочком помідора і гілочкою зелені, посипати тертим сиром і поставити в духовку хвилин на 15-20.
Новогодние рецепты блюда салаты. Интересные рецепты новогодних блюд.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты http://recepti.biz.ua
Мультиварка Philips - праздничные закуски на новый год. Помещение для детского праздника.
Черничное вареньеПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов на
Салат греческий рецепт фото recepti.biz.ua
Салат морепродуктов рецепт здесь
Об Украинской кухне на английском языке тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter